woensdag 27 februari 2008

Everybody goes naked nowadays...

Leona Lewis gaat naakt



Ben je al aan het wegzwuimelen van een naakte Leona? Dan gaat jouw droom weldra in vervulling komen…
De Britse X-Factor-winnares Leona Lewis gaat namelijk uit de kleren, maar dan wel voor het goede doel. De talentvolle ster gaat naakt poseren voor de anti-bontcampagne van de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

De 22-jarige Leona is zeer trots en vereerd dat PETA haar gevraagd heeft voor de campagne tegen het dragen van bont. Deze knappe madame is zelf vegetarisch en ze wil de natuur en alle dieren zoveel helpen als ze maar kan. Leona zal nooit zelf bont dragen en wil deze boodschap over de hele wereld verspreiden met de steun aan de campagne I’d rather go naked than wear fur. Leona Lewis zeer bekend in de wereld met haar huidige song Bleeding Love.

Vrouwen naakt
De knappe diva is niet de eerste die uit de kleren gaat voor het goede doel. Eerder al poseerden sterren zoals Pamela Anderson, fotomodel Naomi Campbell en actrice Eva Mendez naakt voor de campagne van PETA.
Naakt poseren, al dan niet voor een goed doel, is blijkbaar de nieuwe trend in de sterrenwereld. Voor een fotoshoot ter ere van Marilyn Monroe ging Lindsay Lohan al uit de kleren voor het magazine New York Fashion. De 21-jarige actrice moest een hedendaags kopie van sekssymbool Monroe zijn voor een dag. Alle foto’s van Lohan voor het tijdschrift zijn gebaseerd op de allerlaatste shoot van Monroe, zes weken voor haar dood. Bert Stern, de fotograaf die Marilyn in 1962 al fotografeerde, kreeg de eer en het genoegen om ook ditmaal de foto’s te maken. De blonde diva van de jaren ’60 was toen het uithangbord van de roddelpers. Tegenwoordig zijn dit sterren zoals Lindsay Lohan, Paris Hilton en Britney Spears. Inderdaad, we zien wel een gelijkenis…

Mannen naakt
Dan is het nu de beurt om de ladies wat te laten wegdromen.
Niet enkel vrouwelijk schoon poseert bloot, maar ook de mannen zijn niet vies om wat mooi vlees te laten zien. Na Lindsay Lohan is ook Matthew McConaughey binnenkort naakt terug te zien in reclamespots. En dames zeg nu zelf, het sexy lichaam van Matthew mag toch wel zeker gezien worden?
De acteur zal te bewonderen zijn in de sexy televisiereclame voor een parfum van Dolce&Gabbana. In het spotje komt de stoere bink aangereden bij zijn hotel in een auto met geblindeerde ruiten. Paparazzi achtervolgen hem met hun camera’s tot in het hotel. Eenmaal op zijn kamer trekt Matthew al zijn kleren uit.
Hoe jammer dat wij geen Amerikaanse televisiezenders ontvangen toch…

Hobby
De trend van naakt poseren is al lang overgevlogen naar ons landje. Denk maar aan Ann Van Elsen in Playboy onlangs. Maar van de allerlaatste trend is nog niets geweten onder de Vlaamse beroemdheden. Om te relaxen tussen de glamour en glitter van Amerika, genieten de sterren ervan om naakt rond te lopen thuis.
Kate Hudson, de 28-jarige Amerikaanse actrice, doet niks liever. Haar ouders hebben haar steeds geleerd om je goed te voelen in je vel en naakt rondlopen geeft een zeer bevrijdend gevoel. Zangeres Christina Aguilera en fotomodel Heidi Klum zetten ook wel eens vaker de verwarming wat hoger om naakt rond te trippelen in huis. Misschien een tip voor iedereen wie zelf een nieuwe hobby zoekt??

De officiële website van de rijzende ster Leona Lewis

Gebruikte bronnen:

Het Laatste Nieuws

Radio 538 (Nederlands)

Het Laatste Nieuws (Lohan als Monroe)

Sentimento

Geen opmerkingen: