donderdag 6 maart 2008

'I wanna have your babies'

‘Mama Aniston’

Als je bij het lezen van deze kop dacht dat Jennifer Aniston eindelijk zwanger was, ben je fout. De ex-vrouw van Brad Pitt en actrice verlangt wel naar het moederschap. De 39-jarige schone wil niets liever momenteel dan mama worden en omdat haar biologische klok al begint te tikken, heeft ze enkele voorzorgen genomen.

Jennifer heeft voor de zekerheid haar eitjes laten invriezen. Ze heeft nog altijd niet Mr. Right gevonden en nu gunt ze zichzelf nog enkele jaartjes om alles op een rijtje te zetten en op zoek te gaan naar de ideale papa.

Spermadonor
Een maand geleden zocht Miss Aniston al een geschikte spermadonor. Ze was de wanhoop nabij en al haar mannelijke vrienden moesten eraan geloven. Iedereen was een potentiële donor, zelfs haar exen Vince Vaughn (acteur van o.a. Starsky & Hutch) en Paul Sculfor (Brits model) werden genoemd als mogelijke kandidaat. Haar zogezegde huidige vriendje, Sex and the City-acteur, Jason Lewis voldeed blijkbaar niet aan de hoge eisen die de ster stelde. Alle eigenschappen van de mannen werden gewikt en gewogen. Maar omdat Jennifer nog geen beslissing heeft genomen, heeft ze voor de zekerheid toch haar eicellen laten invriezen.

Haar leven
Iedereen kent Jennifer Aniston wel als de ex van de knappe Brad Pitt. Ze waren getrouwd van 2000 tot 2005. Naar verluidt heeft ze nog steeds de breuk niet verwerkt. Brad daarentegen vond al snel troost bij Angelina Jolie. Dit gelukkig getrouwd koppel verwacht ondertussen hun tweede en derde kindje tegelijk. Angelina is momenteel zwanger van een tweeling.
Jennifer daarentegen vindt het ware geluk maar niet. Na haar scheiding had ze een korte relatie met haar tegenspeler in The Break up, Vince Vaughn. De laatste tijd komt Miss Aniston wel vaker in de roddelblaadjes. Nu zou ze een vaste relatie hebben met Jason Lewis, de acteur uit Sex and the City. Maar er wordt in Hollywood ook geroddeld over een mogelijke flirt met de lichtman op de set van haar nieuwe film Traveling. Ze zou zelfs niet vies zijn geweest om iets kortstondig te beginnen met haar tegenspeler in deze film, Aaron Eckhart.

Benieuwd wat daar allemaal van waar is…
Zoveel mannen in haar leven en toch raakt haar kinderwens maar niet vervuld. Spijtig dat ze Brad Pitt is kwijtgespeeld. Anders zouden deze twee knappe Hollywoodsterren zeker en vast mooie kindjes ter wereld hebben gebracht.
Ben je helemaal weg van Jennifer Aniston? Surf dan zeker eens naar Jennifer Aniston Web Je vindt er de nieuwste weetjes en honderden foto's van deze knappe actrice.

Gebruikte bronnen:



Geen opmerkingen: