vrijdag 22 februari 2008

Newsflash

Jennifer Lopez bevallen

Jennifer Lopez (38) en haar man Marc Anthony (39) zijn de trotse ouders van een tweeling. De ster bracht vanochtend een jongen en een meisje ter wereld. Beide ouders vertoeven in de zevende hemel met hun eerste kindjes.

Op 20 februari had Jennifer Lopez al ingecheckt in het North Shore University Hospital in New York. Lopez is bevallen in een privékamer die al twee weken verboden terrein is voor de pers en niet bevoegd personeel. Natuurlijk mocht de grote luxe niet ontbreken. De ziekenhuiskamer had twee grote plasmaschermen, een lederen zetel en houten vloerbekleding. Het personeel werd getraind om op te treden bij een eventuele ontvoering van de baby’s. Je zou wel voor minder je voorzorgen nemen aangezien de baby’s zes miljoen dollar waard zijn. People Magazine is bereid zoveel neer te tellen om de eerste exclusieve babyfoto’s te mogen publiceren.

Gebruikte bronnen:

Het Laatste Nieuws

Algemeen Dagblad

1 opmerking:

Veronique zei

Ik vraag me af hoelang dat Jennifer en Marc nog samen zullen blijven. Alles draait toch om geld en media-aandacht. Die baby's zijn wel enorm veel geld waard... amai! :)