woensdag 13 februari 2008

About Amy Winehouse...

Amy Winehouse is een bekende R&B-zangeres en liedjesschrijfster, vooral in haar thuisland, Groot-Brittannië. Haar naam werd verspreid over de hele wereld door haar single Rehab. Vele mensen herkennen haar door haar eigen speciale stijl zoals haar zwarte make-up en haar opvallende kapsels.
Maar de laatste tijd denkt iedereen meteen aan drugs, alcohol en ontwenningsklinieken als je de naam Amy Winehouse hoort.
De diva werd onlangs gefilmd terwijl ze crack rookt in haar slaapkamer. Even voordien had ze verpulverde xtc en cocaïne gesnoven. Twee weken geleden nog werd ze opgenomen in een ontwenningskliniek. Ze geeft toe dat ze een probleem heeft en ze wil haar eigen demonen trotseren. De laatste tijd zag ze er niet meer uit, zeer mager, vermoeid en van de ene depressie rolt ze in de andere.
Voor vele jonge meisjes blijft ze een idool en een rolmodel. Alleen blijkt ze toch geen goed voorbeeld te geven naar de wereld toe…
Dat dit maar niet het begin van het einde is voor Amy Winehouse.

Haar (ex-)man
Amy’s man, Blake Fielder-Civil zit in de gevangenis te wachten op zijn proces wegens geweldpleging, poging tot afpersing en belemmering van de rechtsgang. Er zijn geruchten dat Blake zijn vrouw beu is en dat hij wil scheiden. Niets heeft er ooit op gewezen dat Amy’s liefde voor haar man voorbij zou zijn. Ze is hem steeds blijven steunen. Ze waren dan ook voor mekaar gemaakt, beiden hebben ze steeds troost gevonden in drugs en alcohol.
Alleen is deze troost niet goed genoeg, sinds kort vindt de diva meer troost in de armen van een nieuwe man!

Nieuwe Blake
De Amerikaanse fotograaf Blake Wood werd onlangs voorgesteld aan Amy door Kelly Osbourne. Blijkbaar heeft dit zijn vruchten afgeworpen want de twee blijken sinds kort een koppel te zijn. De knappe Wood heeft van Kelly de opdracht gekregen om Amy op het rechte pad te houden nu ze uit de ontwenningskliniek is.
Amy’s echtgenoot in de gevangenis heet ook Blake, maar de twee lijken in de verste verte niet op mekaar. De nieuwe Blake heeft een vaste job, zit niet aan de drugs en hij is zelfs vegetariër. Wat kan de R&B-ster nu nog meer verlangen??
Ah ja, misschien wil ze graag dat de twee Blakes mekaar ontmoeten? Geen probleem, want vorige week heeft Amy haar nieuwe vriend voorgesteld aan haar echtgenoot in de gevangenis. Amai, dit lijkt meer op een aflevering uit de soap Mooi en Meedogenloos. Benieuwd hoe de volgende afleveringen er zullen uitzien…


Gebruikte bronnen:

Het Laatste Nieuws

Amy Winehouse

Geen opmerkingen: