woensdag 6 februari 2008

Paris Hilton dan toch lesbisch?



De blonde godin, Paris Hilton, zou lesbisch zijn. Althans dan toch officieel in de nieuwe reeks van de serie “The L Word”.
In het echte leven ontkent Paris alles, hoewel ze toch “24”-actrice Elisha Cuthbert heeft gekust.

De familie Hilton lijkt eigenlijk sterk op de familie Spears. Beide families komen wel eens wekelijks onder de media-aandacht door hun ‘opvallende avontuurtjes’. Aangezien er vorige week zo ‘hot news’ was over Britney en haar jongere zusje Jamie Lynn Spears, was het deze week de beurt aan onze Paris om beter te scoren op 'roddelvlak'.
De 26-jarige Hilton gaat een lesbisch personage spelen in de succesvolle serie “The L Word”. Hierin worden de kijkers meegesleept in de waanzinnige avonturen van een groep lesbiennes in Los Angeles.

Vrouw kussen
Al eerder waren er geruchten dat de mannenverslindster en seksverslaafde ‘Queen Hilton’ lesbisch zou zijn. Ze kuste onlangs in een Newyorkse nachtclub haar goede vriendin Elisha Cuthbert, wie Kim Bauer speelt in de tv-serie “24”.
De twee meiden arriveerden apart, hebben het lekker wild gemaakt, onstuimig geflirt met elkaar en zijn dan hand in hand vertrokken richting hotelkamer van Paris.
Paris’ commentaar is dat de twee enkel zeer goede vriendinnen zijn. De girls leerden mekaar kennen in 2005 op de set van de horrorfilm “House of Wax”. Ze vonden steun bij mekaar toen Elisha en haar vriend Sean Avery, de Amerikaanse ijshockeyer, het uitmaakten. En opnieuw toen het uitraakte tussen Paris en haar Griekse vriend Stavros Niarchos, zoon van een Griekse scheepvaartmagnaat.
Elisha zou een ‘kleine zus’ zijn voor Paris en niets meer.

Lesbobars
Paris begeeft zich de laatste tijd wel vaker in lesbobars zoals de populaire nachtclub “The Falcon” in Hollywood. Hier beleeft ons fuifbeest steeds stevige, wilde feestjes.
Moeten we onze ‘godiva Hilton’ geloven dat ze niet lesbisch is? Ze heeft als zo vaak dingen verzonnen om aandacht van de media te krijgen. Is dit nu ook het geval? Of zou ze dan toch de mannen afgezworen hebben en eindelijk haar ware geluk gevonden hebben bij de vrouwen? Eerder het eerste volgens mij, aangezien ze recent nog stond te tongen met de Amerikaanse acteur Jared Leto. Of kan het misschien zijn dat ze van beide walletjes wel eens wil proeven…

Gebruikte bronnen:

De Morgen

Het Laatste Nieuws

TMF

Algemeen Dagblad (ingesproken nieuwsitem met beeldmateriaal)

Geen opmerkingen: