woensdag 12 maart 2008

Weird stuff

‘Alien hunter’ Robbie Williams


Robbie Williams is aan het overwegen om zijn zangcarrière voorgoed vaarwel te zeggen. Hij wil naar verluidt op ufo’s jagen. Begint hij nu helemaal door te draaien? Of zijn het de neveneffecten van overmatig alcohol- en druggebruik?

De bekende zanger heeft naar eigen zeggen al drie keer een unidentified flying object gezien. De eerste keer was nog toen de Robbie nog een Robbietje was. De tweede vliegende schotel zag hij enkele jaren later boven een hotel in Beverly Hills. En de laatste keer was terwijl hij een liedje aan het schrijven was over aliens. Wat een toeval, toch?? Zijn tournee in 2006 was gebaseerd op deze ontmoetingen met zijn nieuwe vriendjes.

Fulltime ufologist
Williams wil geen popster meer zijn. Hij wil zijn leven volledig wijden aan het bestuderen van en zoeken naar ufo’s en aliens. Hij onthulde deze onzin onlangs in een interview van Joss Stone. De knappe zangeres heeft sinds kort een eigen radioshow, Peace. Robbie kon het goed vinden met Stone. Hij probeerde haar zelfs te overtuigen om mee te helpen zoeken naar ufo’s en aliens. Hij dacht dat ze misschien wel de tweede Mulder en Scully (FBI-agenten uit The X-Files, steeds op zoek naar aliens) konden worden.
Zou Joss Stone geïnteresseerd zijn om in te gaan op het aanbod?
Benieuwd of onze alien hunter enige vangst zal hebben binnenkort?

Gebruikte bronnen:

TMF

Het Laatste Nieuws

De Telegraaf

1 opmerking:

Serina zei

wat zonde hij moet echt niet stoppen met zingen!!
neem trouwens ook eens een kijkje op mijn blog :P