vrijdag 1 februari 2008

16-jarige Jamie Lynn Spears zwanger



Opnieuw ‘hot news’ in de familie Spears. Jamie Lynn, de jongere zus van Britney Spears is al drie maanden zwanger. Wie de vader van het kind is, is de grote vraag. Wel zou het zo goed als zeker zijn dat Jamie haar kind na de geboorte zal afstaan aan haar moeder Lynne.

Het Amerikaanse jongerenmagazine ‘Star Magazine’ kwam met een primeur op de proppen. Jamie gaf een exclusief interview over haar prille zwangerschap aan het magazine. Het nieuws kwam als een donderslag bij heldere hemel, of toch niet? De ‘prestigieuze’ familie Spears komt wel vaker in het nieuws door hun oudste dochter Britney. Onlangs heeft zij haar kinderen kwijtgespeeld aan haar ex Kevin Federline, ze is verslaafd aan drank en drugs en sinds deze week is ze gedwongen opgenomen in een psychiatrie.

Toekomstige vader
Jamie zegt dat haar 18-jarige vriend Casey Alridge de vader is van haar kind. Maar Casey zelf beweert dat hun relatie al maanden voorbij is, hij heeft zelfs al een nieuwe vriendin. Hij houdt vol dat hij de vader niet kan zijn. Andere bronnen beweren dan weer dat Jamie’s (veel) oudere, nog onbekende studiobaas van de tv-serie ‘Zoey 101’, waarin Jamie de hoofdrol speelt, de vader is. Ze had nood aan iemand waar ze naar kon opkijken. Maar deze man maakte hier misbruik van.
Wie zegt de waarheid? Kunnen we wel een Miss Spears op haar woord geloven? Volgens mij zullen er nog vele gissingen en roddels de wereld in worden gestuurd voordat we weten wie de echte vader is.

Op tweede plaats
Het kind van Jamie zou na de geboorte worden afgestaan aan Jamie’s moeder, Lynne. Het kind komt nu pas op de tweede plaats in Jamie’s leven. Ze moet haar concentreren op haar examens voor het middelbaar. En na de bevalling wil Jamie zo snel mogelijk terug naar Hollywood om haar acteercarrière verder te zetten. Als ze deze nog wel heeft? Want haar hoofdrol in de serie ‘Zoey 101’ van Nickelodeon is ze kwijtgespeeld sinds het nieuws van haar zwangerschap.
Mama Spears wil het kind opvoeden in Kentwood, ver weg van de glitter en glamour van Hollywood.

Trouwen
De kleine Spears wil naar verluidt nog profiteren van haar jeugd. Maar heeft ze dit dan nog niet genoeg gedaan met al haar ‘vriendjes’?
Toch is er nog een klein gerucht de wereld in gestuurd dat Jamie haar kind wil houden. En de enige manier zou zijn zoals de volwassenen in het dagelijkse doen: trouwen. Wel eerst weglopen van huis, van haar moeizieke moeder en dan trouwen met haar beweerde grote liefde Casey.
Wat gaat het nu uiteindelijk worden? Weet Miss Spears zelf wel wat ze wil? De toekomst zal het moeten uitwijzen.
Wordt zeker en vast vervolgd…

Gebruikte bronnen:

De Morgen

Het Laatste Nieuws

Showbiz Spy UK

San Francisco Chronicle

1 opmerking:

Jolien Teuwen zei

Wat is dat toch met die familie Spears ^^. Britney toont net hoe het níet moet en toch treedt Lynn in de voetsporen van haar oudere zus! Blond?! Ik ben alleszinds benieuwd wie de vader is. Het zou me niets verbazen als het Kevin Federline zou zijn. Alhoewel, nee, hij heeft zijn lesje ondertussen wel geleerd met het geslacht Spears...